έγινα πατέρας οι πιο γλυκές αντιδράσε

Έγινα πατέρας! Οι πιο γλυκές αντιδράσεις αντρών, όταν γεννιούνται τα παιδιά τους

By on 03/06/2014 in Άνδρας with 0 Comments

Add to favorites

Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες τρελαίνονται με τα μωρά τους;

Σίγουρα η μητρότητα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, δημοφιλή και φυσικά ευαίσθητα θέματα με τα οποία θα μπορούσε κάποιος να καταπιαστεί! Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η μητέρα και ο ρόλος της, έχει πάρει πλέον επικές διαστάσεις, κάτι που δε συνέβαινε παλαιότερα, με αποτέλεσμα, η απόκτηση ενός παιδιού να σημαίνει αυτομάτως την εκτίμηση και το σεβασμό των υπολοίπων.

Και εννοείται πως συμφωνούμε με όλα αυτά, με μία πολύ μικρή ένσταση: Ο καημένος ο μπαμπάς δεν παίζει κανένα ρόλο; Όχι ότι τους θεωρούμε υποβαθμισμένους, αλλά κακά τα ψέματα, μπορεί η μητέρα να είναι το Α και το Ω σε ένα σπίτι και μία οικογένεια, αλλά ο μπαμπάς είναι εκείνος ο τύπος, που δεν μεγαλώνει ποτέ, και πάντα μας κάνει κρυφά τα χατίρια, με κίνδυνο να το μάθει η μαμά και φυσικά να τον φάει η γκρίνια!

Και ξέρετε κάτι; Μπορεί η μητέρα να κλαίει την ώρα που της δίνουν το μωρό της για πρώτη φορά, αλλά έξω ακριβώς από την πόρτα, υπάρχει εκείνος ο τύπος που λέγαμε παραπάνω, που κάνει τούμπες, αγκαλιάζει τον κόσμο, και τις παλιές καλές εποχές που λεφτά υπήρχαν, δίνει τα χαρτζιλίκια στις νοσοκόμες!

Αυτές ακριβώς τις στιγμές, των νέων μπαμπάδων ακριβώς έξω από την αίθουσα τοκετού, κατέγραψε ο βρετανός φωτογράφος Dave Young, ζητώντας από τον καθένα να γράψει 2 λόγια για το νεογέννητο παιδί του! Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες, και σκεφτείτε ότι και ο δικός σας μπαμπάς, κάπως έτσι θα έκανε!

source : queen.gr

Tags: , , , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons