καλοκαιρινή εκστρατεία στη δημόσια β

Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας!

Add to favorites

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας μαζί με άλλες βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα και το Future Library, υποστηρικτή των Δημοσίων και…
Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούννα ζήσετε για πρώτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο αντιθέσεις καλοκαίρι!!

Από τις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ μέχρι και τις 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα βγάλουμε από τα ράφια μας βιβλία, θα ξεδιπλώσουμε χάρτες ζωγραφιές και παιχνίδια και θα καλέσουμε τα παιδιά να γνωρίσουν ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ , αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται .

Ελάτε λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας στη Βιβλιοθήκη Βυτίνας για να ανακαλύψουμε μαζί τον γεμάτο αντιθέσεις κόσμο των βιβλιοθηκών!.έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες ,ανθρώπους ,φύση ,μουσική επιστήμ μες, τέχνες χάρτες χρώματα ,έναν κόσμο γεμάτο Συναισθήματα. Τον κόσμο μας!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να ζητήσετε από τους υπευθύνους της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας , Μάγδα Λιαροπούλου και Γιάννη Τερζή στο τηλέφωνο 27950 22017 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση vivlvyt@sch.gr.

parapolitikaargolida.gr

Tags: , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons