καμπανάκι για την επιβράδυνση των μετ

Καμπανάκι για την επιβράδυνση των μεταρρυθμίσεων έκρουσε ο Όλι Ρεν

Add to favorites

Καμπανάκι προς την Ελληνική κυβέρνηση έκρουσε ο Επίτροπος Οικονομίας, Όλι Ρεν προσερχόμενος στο Eurogroup. Ο κ. Ρεν εξέφρασε προς τους δημοσιογράφους την… ανησυχία του για την επιβράδυνση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την πεποίθηση πως η χώρα θα επιστρέψει σταδιακά στην προώθησή τους.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι στο Eurogroup θα συζητηθεί το θέμα της επιβράδυνσης των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι σημαντικό η χώρα να επιστρέψει στο δρόμο των «σοβαρών οικονομικών μεταρρυθμίσεων». «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταθεροποιηθεί η ελληνική οικονομία, η οποία τώρα κινείται σταδιακά προς μια πιο σωστή κατεύθυνση» είπε.

Συνεχίζοντας, εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στο δρόμο της αξιοπιστίας σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις. «Η Ελλάδα επιστρέφει στον δρόμο των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και έχουμε εμπιστοσύνη, ότι θα ικανοποιήσει τα προαπαιτούμενα, έστω και με κάποια καθυστέρηση» δήλωσε.

sofokleousin.gr

Tags: , , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons