ο χυμός που έχει καλύτερα αποτελέσματ

Ο χυμός που έχει καλύτερα αποτελέσματα από το αντηλιακό: Θα τον δοκιμάζατε;

By on 05/07/2014 in Υγεία with 0 Comments

Add to favorites

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή πως τα αποτελέσματα της έρευνας που πρόκειται να σας αναφέρουμε είναι ελλιπή και χρειάζεται ακόμα δουλειά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για να κατοχυρωθεί ως έγκυρο, οι επιστήμονες ωστόσο ήδη το υποστηρίζουν θερμά.

Ο λόγος για τον χυμό από μπρόκολο, ο οποίος φαίνεται πως έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην προστασία της επιδερμίδας μας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, σε σχέση με το αντηλιακό. Βάσει ενός, κάπως περίεργου, πειράματος, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως η αλοιφή που παρασκευάζεται από μπρόκολο 3 ημερών, μειώνει το κάψιμο από τις ακτίνες UV κατά 78%, την ίδια ώρα που το αντηλιακό δεν βοηθά σχεδόν καθόλου.

Παρότι, όπως είπαμε πριν, η μελέτη αυτή έχει δρόμο ακόμα μπροστά της για να αποδειχτεί 100%, οι ερευνητές του John Hopkins University, υποστηρίζουν πως ο χυμός από μπρόκολο βοηθά το σώμα να παράγει ένζυμα που προστατεύουν από τη ζημιά των ακτίνων UV και τον καρκίνο του δέρματος, ενώ τα συνηθισμένα αντηλιακά πρέπει πρώτα να απορροφήσουν τις ακτίνες UV και μετά να τις αντιμετωπίσουν.

 

source : queen.gr

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons