ποιο προϊόν μακιγιάζ λατρεύει η adriana lima και

Ποιο προϊόν μακιγιάζ λατρεύει η Adriana Lima και ποια συμβουλή της γιαγιάς της…

By on 26/06/2014 in Γυναίκα with 0 Comments

Add to favorites

H Lima ανανέωσε με την Maybelline New York

Ναι είναι γεγονός. Η Adriana Lima κάνει δυναμικό comeback, ως διεθνής πρέσβειρα της Μaybelline New York, με την οποία είχε ξανασυνεργαστεί από το 2003 εως το 2009. Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε τη συμφωνία, εκφράζοντας δημοσίως τη μεγάλη τους χαρά.

Ο Global Brand President της Maybelline New York, Jerome Bruhat, μάλιστα τόνισε: «Έχω την τιμή να καλωσορίσω πίσω την Adriana στην καταπληκτική ρόστερ μας εκπρόσωποι. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι γυναίκες θαυμάζουν όχι μόνο την ομορφιά της Adriana, αλλά και τη δέσμευσή της να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Έχουμε την τιμή να συνεργαστεί μαζί μας και πάλι. Το πάθος της για τη ζωή και η θετική της ενέργεια είναι αναμφισβήτητη. Είναι πραγματικά μια Maybelline γυναίκα. ”

Το πανέμορφο μοντέλο, εκτός από τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη συνεργασία της με το brand, μοιράστηκε και τα βασικότερα μυστικά ομορφιάς της. Πάμε να τα δούμε:

 

– Έχεις μάθει κανένα beauty trick από τη μητέρα σου ή τη γιαγιά σου;
Είμαι βραζιλιάνα, οπότε οι καρύδες είναι πολύ σημαντικές στη δική μας κουλτούρα. Πάντα λέω και ξαναλέω πόσο σημαντικό είναι να πίνει κάποιος coconut water

– Ποια προιόντα μακιγιάζ έχεις πάντοτε μαζί σου; Ποιο είναι το μοναδικό προιόν που δεν αποχωρίζεσαι και δε ζεις χωρίς αυτό;
Αγαπώ το κόκκινο κραγιόν. Μπορεί αμέσως να αλλάξει αυτόματα ένα look. Οπότε και πάντα το έχω μαζί μου

-Για ποιο απο τα επερχόμενα trends είσαι ενθουσιασμένη;
Για τις τολμηρές βλεφαρίδες και τις mascara. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τα look της επόμενης σεζόν απαιτούν έμφαση στις βλεφαρίδες.

 

source : queen.gr

Tags: , , , , , , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons