το επίσημο προφυλακτικό του μουντιάλ

Το επίσημο προφυλακτικό του Μουντιάλ θα σας ανοίξει την… όρεξη για sex!

Add to favorites

Βάλτε τη Βραζιλία στο κρεβάτι σας

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό, η Βραζιλία βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, κυριολεκτικά το λέμε, μιας και στη χώρα της σάμπα, αυτή την περίοδο χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου, για να μιλήσουμε και με αθλητικούς όρους! Είναι επόμενο λοιπόν, οι τουρίστες να συρρέουν κατά χιλιάδες, συνδυάζοντας τα ματς της εθνικής τους ομάδας, με ατελείωτο ξεφάντωμα, κατανάλωση αλκοόλ και φυσικά σεξ!

Αυτό έλαβε υπόψη της και η μεγαλύτερη εταιρεία προφυλακτικών στον κόσμο, η Karex αν την έχετε ακουστά, και επειδή όλα τελικά είναι θέμα marketing, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο, τον πανζουρλισμό που επικρατεί γύρω από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Με χαρά και υπερηφάνεια λοιπόν, παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο… προφυλακτικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο είναι απολύτως εναρμονισμένο με την αύρα και το mood της Βραζιλίας. Χρωματικά λοιπόν, οι κατασκευαστές κινήθηκαν στο κίτρινο και το πράσινο, τα χρώματα της σημαίας, και… γευστικά, ναι έχει και γεύση, επέλεξαν το εθνικό κοκτέιλ της χώρας, που δεν είναι άλλο από την Caipirinha (λίγη ζάχαρη, μπόλικο lime και αρκετή cachaca) συνθέτουν αυτή την… μαγεία γεύσης!

Στόχος της εταιρείας, εκτός φυσικά από το να βγάλει χρήματα με το τσουβάλι, είναι να ενισχύσει και την εκστρατεία κατά του AIDS και κατά συνέπεια του ασφαλούς sex, μιας και η Βραζιλία είναι ανάμεσα στις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα.

Αν είστε από τους τολμηρούς και περιπετειώδεις, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το νέο, και πολλά υποσχόμενο προιόν! Για το μόνο που δεν υπάρχει ενημέρωση, είναι για τα… μεγέθη που είναι διαθέσιμα αλλά μην απογοήτευεστε από τώρα.

source : queen.gr

Tags: , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons