τρομερό τροχαίο ατύχημα όταν κοντέρ

Τρομερό τροχαίο ατύχημα όταν κοντέρ χιλιομέτρων «κόλλησε» στο 666!

Add to favorites


Εντυπωσιακό τροχαίο, ευτυχώς χωρίς κανένα θύμα εκτός από το δαιμονισμένο ελάφι, αλλά το 666,6 στο καντράν με την ώρα να είναι 5:55 είναι πιο εντυπωσιακό, ακόμη.

Για να διαβάσουμε την είδηση.
Τροχαίο προκάλεσε ένας… μεθυσμένος τάρανδος στη Λευκορωσία, ο οποίος πετάχτηκε από το δάσος ξαφνικά στο δρόμο και έπεσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Μινσκ-Κίεβο. Ξαφνικά, στα μέσα της διαδρομής έπεσε πάνω του, συγκεκριμένα σφηνώθηκε στο παμπρίζ ο άτυχος τάρανδος.
Σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου το άτυχο ζώο, πιθανότατα ήταν… μεθυσμένο. Οπως εξήγησε τα ζώα αυτή την εποχή συνηθίζουν να τρώνε καρπούς που έχουν υπσοστεί ζυμώσεις με αποτέλεμα να τους προκαλούνται συμπτώματα ανάλογα με αυτά που προκαλεί η κατανάλωση αλκοόλ.

Εκείνη την ώρα πάντως, σε κάποιες από τις ενδείξεις του λεωφορείου, πιθανότατα σε εκείνη που καταγράφει τα χιλιόμετρα που είχε διανύσει, αναγραφόταν ο αριθμός 666,6, με αποτέλεσμα μετά το τροχαίο να προκληθεί πανικός σε κάποιους επιβάτες, οι οποίοι χαρακτήρισαν το ζώο δαιμονισμένο, άρχισαν να κουδουνίζουν χάντρες για να διώξουν τα κακά πνεύματα και σχημάτισαν ένα σταυρό στην άκρη του δρόμου.


iefimerida.gr

kontranews.gr

makeleio.gr

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Το καντράν είναι από mercedes sprinter.

Ψάξτε για mercedes sprinter που πωλούνται στο διαδίκτυο. Οι αγγελίες έχουν φωτογραφία το καντράν για να δείξουν πόσα χιλιόμετρα έχει. Δεν βάζω κάποιο λινκ από αυτές τις αγγελίες γιατί μόλις πωληθεί η αγγελία θα διαγραφεί.

http://ellinikahoaxes.blogspot.gr

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons